FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bilić: Estonija je važan test

ROVINJ, 24. svibnja 2012. (Hina) - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić na današnjoj je konferenciji za novinare u Rovinju ustvrdio kako je sutrašnja utakmica protiv Estonije važan test, ali manje zbog rezultata a više zbog igre.

Međutim, novinarima nije otkrio sastav, kako je rekao "iz poštovanja prema igračima, ali bit će iznenađenja".

Po njegovim riječima skupina igrača kojoj treba regeneracija odradit će jutarnji trening u Rovinju i neće kandidirati za susret u Puli jer, kako je rekao "želi se uvjeriti s reakcijom nekih nogometaša u ozbiljnijoj minutaži".

"Estonija je kvalitetan i pravi protivnik uoči susreta s Irskom i nije autsajder. Uostalom ova je reprezentacija to dokazala izborivši doigravanje za Euro u skupini sa Srbijom, Italijom, Slovenijom i Sjevernom Irskom," istaknuo je Bilić koji je danas pohvalio formu nogometaša koji su na pripreme stigli opterećeni teškom klupskom sezonom.

"Eduardu se na posljednjim treninzima vratila eksplozivnost, Ćorluka je već sada spreman dok je Kranjčarova ozljeda već stvar prošlosti" - izvijestio je Bilić.

Uz izbornika Slavena Bilića, pred novinarima su se danas pojavili Tomislav Dujmović i Ivan Strinić, obojica izgledni kandidati za sutrašnju prvu postavu protiv Estonije.

"Estonija je dobar ispit jer je prva utakmica uvijek najvažnija," kazao je Dujmović dodavši kako je sutrašnji rezultat iznimno važan zbog raspoloženja u reprezentaciji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙