FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 21. svibnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog mokrih i skliskih kolnika treba voziti opreznije u Istri, na sjevernom Jadranu, Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji te u sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj. Zbog kišovita i tmurna vremena potrebno je voziti s uključenim kratkim svjetlima. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni trak. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Od danas, 21. svibnja do 21. srpnja bit će zbog radova zatvorena državna cesta D1 u Gornjem Stupniku, a obilazno će se voziti Ježdovec-Kerestinečka-Svetonedeljska-Kalinovica. Od 8 do 18 sati, zbog razminiranja, bit će povremeno zatvarana dionica državne ceste Babindub - zračna luka Zemunik D422. Vozila se propuštaju po 15 minuta svakog punog sata. Pojačan je izlazak teretnih vozila na Pasjaku i Bregani. Trajekti plove prema plovidbenom redu, a prekinuta je katamaranska linija Ubli-Vela Luka-Hvar-Split.

ZAGREB - Promjenljivo do pretežno oblačno i malo svježije nego jučer. Povremeno će biti kiše, a na sjevernom i srednjem Jadranu te krajevima uz Jadran i izraženijih pljuskova s grmljavinom, osobito prema kraju dana. U istočnoj Slavoniji i Baranji očekuje se najmanje kiše. Vjetar slab do umjeren istočni i jugoistočni, a na Jadranu većinom umjereno i jako jugo s olujnim udarima koje će poslijepodne slabiti. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 18 do 23, u gorju od 13 do 17 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙