FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tjedan kineske kulture u Zagrebu do 18. svibnja

ZAGREB, 15. svibnja 2012. (Hina) - U Zagrebu je tijeku Tjedan kineske kulture koji se održava do 18. svibnja a riječ jeo kulturno-umjetničkoj manifestaciji koja se organizira u povodu otvaranja Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu kako bi se Zagrepčani i njihovi gosti upoznali s bogatom kineskom kulturnom tradicijom i tisućljetnom povijesti, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Sveučilišta u Zagrebu.

U okviru programa Tjedna kineske kulture svi zainteresirani moći će sudjelovati na besplatnim radionicama kineske kaligrafije, kineskog slikarstva i papercuta (kinesko umijeće izrezivanja papira), naučiti pokoju riječ kineskog jezika, prisustvovati prezentacijama kineskih borilačkih vještina, doživjeti svečanost tradicionalne kineske ceremonije čaja te degustirati tradicionalnu kinesku hranu.

Iako je planirano da se manifestacija održi na Zrinjevcu, zbog nepovoljnog vremena, jučer i danas radionice su organizirane u Klubu studenata u Studentskom centru Sveučilišta u Zagrebu, Savska 25. navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙