FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava servisa za EURO 2012.

ZAGREB, 15. svibnja 2012. (Hina) - Sportska redakcija HINE će od sutra, 16. svibnja, kada počinju pripreme naše nogometne reprezentacije za nastup na EURU u Poljskoj i Ukrajini, početi s emitiranjem nogometnog servisa EURO 2012.

Servis će se sastojati od "Povijesnog dijela" u kojem ćemo predstaviti 16 reprezentacija sudionica EP i dati kratke profile izbornika svih reprezentacija. Predstavit ćemo i stadione u Poljskoj i Ukrajine na kojima će s igrati na Euru, te dati kratku povijest dosadašnjih 13. europskih prvenstava, od Francuske 1960. do Eura 2008. u Austriji i Švicarskoj, sa posebnim osvrtom na dosadašnje nastupe Hrvatske na europskim prvenstvima.

Tekstom i slikom svakodnevno ćemo izvješćivati o tijeku priprema naših najboljih nogometaša u Čatežu i Rovinju, ali i sa pripremnih utakmica sa Estonijom i Norveškom.

Naravno da ćemo sa posebnom pozornošču pratiti tijek završnih priprema Hrvatske u Bad Tatzmandorfu, ali i svih ostalih reprezentacija, kao i sve utakmice i događaje na Euru 2012.

Servis je otvorenog tipa i bit će dostupan svim korisnicima općeg servisa vijesti

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙