FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 13. svibnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog olujne bure za sav promet zatvorene su:dionica autoceste A1, između čvorova Posedarje i Gornja Ploča , A6 Rijeka Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, državnom cestom D54 Maslenica-Zaton Obrovački i Krčkim mostom. Jadranskom magistralom (D8) od Bakra do Senja i od Karlobaga do Sveta Marija Magdalena smiju voziti samo osobna vozila. Na Paškom mostu zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina), na Jadranskoj magistrali (D8) od Senja do Karlobaga dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim terenim prostorom. U prekidu su trajektne linije: Jablanac-Mišnjak i Prizna-Žigljen i svi katamarani na riječkom području.

ZAGREB Pretežno oblačno mjestimice s kišom, a na Jadranu i pljuskovima s grmljavinom, te prohladno, osobito u unutrašnjosti. Na južnom Jadranu još prijepodne djelomice sunčano, a popodne se na sjevernom Jadranu i u sjeverozapadnim predjelima očekuje smirivanje vremena. U gorju iznad 800 metara ponegdje slab snijeg. Vjetar slab do umjeren, u gorju i jak sjeverni i sjeveroistočni, a na Jadranu umjerena do jaka bura, na sjevernom i srednjem dijelu s olujnim udarima. Temperatura zraka u unutrašnjosti uglavnom od 7 do 13, na sjevernom Jadranu između 12 i 17, a u Dalmaciji od 19 do 24 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙