FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Valencia - Atletico Madrid 0:1

VALENCIA, 26. travnja 2012. (Hina) - Nogometaši Atletico Madrida plasirali su se u finale Europske lige nakon što su i u uzvratu na Mestalli slavili protiv Valencije s 1:0 i s ukupnih 5:2 prošli u završnicu u Bukureštu, gdje će igrati protiv Athletic Bilbaoa.

Pogodak odluke djelo je Adriana Lopeza, pa je Atletico lakše od očekivanoga prošao treću momčad Primere i stekao šansu da nakon 2010. opet osvoje Europsku ligu.

Gosti iz Madrida branili su se cijelo prvo poluvrijeme, no tri velike šanse igrača Valencije obranio je belgijski vratar Curtois. U 60. minuti odluka o finalisti je riješena nakon što je Adrian Lopet sjajnim udarcem pogodio same rašlje gola domaćina. Taj zgoditak je posve demoralizirao Valenciju, pa su gosti u nastavku mogli postići i uvjerljiviju pobjedu. Dvoboj je obilježio i nesportski potez igrača Atletica Thiaga koji je udario Soldada i zaradio crveni karton.

VALENCIA -ATLETICO MADRID 0:1

VALENCIA. Stadion Mestalla - 54.960 gledatelja; Sudac: Damir Skomina (Slovenija)

Strijelac: 0:1 Adrian Lopez (60)

Crveni karton: Thiago (Atl,79)

VALENCIA: Diego Alves - Rami, Barragan, Jordi Alba, Ricardo Costa - Canales (Matthieu, 59), Parejo (Costa, 65) - Feghouli, Jonas (Aduriz, 57), Albelda - Soldado

ATLETICO MADRID: Courtois - Filipe Luis, Alvaro Dominguez, Miranda, Suarez (Gabi, 46) - Turan (Salvio 74), Tiago - Adrian Lopez, Diego (Koke, 84), Juanfran - Falcao

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙