FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo za srijedu, 25. travnja

ZAGREB, 25. travnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 25. travnja.

ZAGREB - Okrugli stol "Koga će banke kreditirati" namijenjen poduzetnicima i predstavnicima financijske industrije održat će se u organizaciji časopis Banka. Na okruglom stolu Banka će predstaviti specijalno izdanje "Svijet financija" pripremljeno u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom (10,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Hrvatski telekom održat će glavnu skupštinu dioničara na kojoj će se odlučivati o upotrebi dobiti koju je ta kompanija ostvarila u prošloj godini te o izboru članova Nadzornog odbora. Za isplatu dividende za 2011. dioničarima HT-a predviđen je gotovo cjelokupni iznos lanjske neto dobiti, odnosno 1,8 milijardi kuna ili 22,14 kuna po dionici, dok bi se manji dio neto dobiti, ili iznos od 283 tisuće kuna rasporedio u zadržanu dobit. Pritom je polovica dividende ili 11,07 kuna po dionici već isplaćena dioničarima 27. veljače na ime predujma dividende (12,00 sati, Hypo Centar, Slavonska avenija 6).

ZAGREB - Koordinacija zaštite na radu Saveza samostalnih sindikata Hrvatske u povodu Dana zaštite na radu organizira konferenciju "Prekovremeni i smjenski rad i zdravlje radnika" (10,00 sati, Radnički dom, Krešimirov trg 2).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙