FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Beogradu ubijen pripadnik narko klana

BEOGRAD, 18. travnja 2012. (Hina) - Pripadnik beogradske kriminalne skupine koja se bavi narkoticima ubijen je u utorak navečer ispred jednog kafića na Novom Beogradu, a po svemu sudeći riječ je o obračunu unutar kriminalnog miljea, prenose u srijedu beogradski mediji.

Ubijenome Vujadinu Pejanoviću (34), kako se navodi, pucano u glavu i u grudi i vjeruje se da je riječ o profesionalnom ubojstvu, a u tijeku je istraga nakon što je obavljen očevid.

Pejanović je ubijen u takozvanoj "sačekuši" dok je ulazio u automobil na parkiralištu ispred kafića.

B92 doznaje kako je Pejanović bio visokopozicionirani član novobeogradskog narko-klana čiji je vođa Dejan Stojanović Keka, koji je i formirao "Kekinu skupinu", a uvjet ulaska u skupinu navodno je bio da su članovi do sada već izvršili neko ubojstvo ili pokušali nekoga ubiti.

Skupina je više godina bila u sukobu sa skupinom pokojnog Stevana Jezdimirovića zvanog Jezda, a zbog kontrole nad područjem Novog Beograda, navodi B92 te dodaje kako je u tom sukobu na obje strane bilo više mrtvih i ranjenih.

Kriminalna djelatnost skupine, osim krijumčarenja opojne droge uključuje i ubojstva, silovanja, razbojstva, iznude, ucjene, nasilničko ponašanje, krađa i krijumčarenje automobila i drugo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙