FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 13. travnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Za sav promet zatvorena je državna cesta D1 na dionici Veliko Trgovišće-Luka. Preporučen obilazak je autocestom A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Zabok. Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik zatvoren je ulazni krak čvora Ravča, u smjeru Dubrovnika. Dvosmjerno se vozi između čvorova Zagvozd i Ravča u dužini od oko 5 km, te između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica. Dvosmjerno se vozi i autocestom A3 Bregana-Lipovac, između odmorišta Ježevo i čvora Ivanić Grad na mostu Nova Zelina. Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 u Lučkom, D34 obilaznica grada Valpova, D22 Novi Marof-Sudovec, D38 na dionici Ruševo-Đakovo, D59 Bribirske Mostine-Krković i D523 Križišće-Kraljevica (D501). Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Postupno jače naoblačenje. Mjestimice je moguća prolazna slaba kiša ili kratkotrajan pljusak. Jača kiša, ponegdje uz grmljavinu očekuje se od sredine dana u Dalmaciji, a navečer i u noći i u većini kopnenih krajeva, najprije u Slavoniji i Baranji. Vjetar slab, poslijepodne mjestimice umjeren sjeveroistočni. Na Jadranu prijepodne umjereno i jako jugo, samo na riječkom području slaba bura, a poslijepodne na sjevernom Jadranu umjerena i jaka bura, na srednjem i južnom jak istočnjak, navečer će uz obalu prijeći u slabu do umjerenu buru. Najviša temperatura uglavnom između 13 i 18 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙