FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dinamo proslavlja naslov bez navijača

ZAGREB, 11. travnja 2012. (Hina) - Disciplinski sudac Prve hrvatske nogometne lige Krešimir Vlajčević je, zbog ubačenih baklji na prvenstvenoj utakmici u Šibeniku, kaznio Dinama igranjem jedne prvenstvene ili Kup utakmice na svom igralištu bez prisutnosti gledatelja.

Prema informacijama iznesenim na internetskoj stranici našeg sedmorostrukog uzastopnog nogometnog prvaka u obrazloženju odluke disciplinskog suca stoji da je razlog kazne bakljada koju su, 7. travnja na utakmici 25. kola Prve HNL između Šibenika i Dinama, na stadionu na Šubićevcu izazvali navijači Dinama.

"Navijači Dinama ubacivali su baklje u 42. minuti zbog čega je utakmica prekinuta na minutu, a isto se dogodilo u 57. minuti što je uzrokovalo prekid od 10 minuta i povlačenje igrača u svlačionicu", stoji u izvješću delegata utakmice koje je dostavljeno disciplinskom sucu.

Obzirom da je Dinamo već četiri puta ove sezone temeljem istog članka novčano kažnjen, sudac se odlučio za težu kaznu jer, kako stoji u objašnjenju, klub snosi objektivnu odgovornost za svoje navijače.

Dinamo će tako utakmicu 26. kola Prve HNL protiv Zadra, koja je na rasporedu u petak, 13. travnja u 18 sati, i kojom je trebao biti proslavljen novi naslov prvaka igrati na Maksimiru bez gledatelja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙