FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 4. travnja

ZAGREB, 4. travnja 2012. (Hina) -

ZAGREB, 4. travnja 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 4. travnja koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić sastat će se sa zamjenikom predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministrom vanjskih poslova BiH Zlatkom Lagumdžijom koji će boraviti u službenom posjetu Hrvatskoj (početak sastanka 12,40 sati, izjave za medije 14,15 sati, Trg N. Š. Zrinskog 7-8,).

SLUNJ - Ministar obrane Ante Kotromanović, američki senator Mark Begich iz savezne države Aljaske i veleposlanik SAD-a u Hrvatskoj James B. Foley obići će vojni poligon "Eugen Kvaternik" u Slunju gdje će se upoznati s aktivnostima Oružanih snaga RH. Predstavnici medija trebaju na poligon doći najkasnije do 12 sati i mogu snimiti početak sastanka u 12,45 sati, dok izjave mogu uzeti po završetku sastanka i obilaska vojnog poligona oko 13,55 sati.

ZAGREB - Konferenciju za novinare i stručni skup "Prevencija? Mi to možemo" povodom Tjedna preventive pod nazivom "Imamo li snage za suzbijanje kroničnih nezaraznih bolesti u Hrvatskoj?" upriličuje Ministarstvo zdravlja u suradnji s Hrvatskim društvom za javno zdravstvo Hrvatskog liječničkog zbora, Školom narodnog zdravlja "Andrija Štampar" i drugim javnozdravstvenim institucijama. Na konferenciji će govoriti ministar zdravlja Rajko Ostojić i ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović te predsjednik HAZU-a akademik Zvonko Kusić, a sudjelovat će i na stručnom skupu (13 sati, Stara gradska vijećnica, Ćirilometodska 5).

ZAGREB - Ministarstvo zaštite okoliša i prirode priređuje konferenciju za novinare u povodu izrade nacrta prijedloga Zakona o otpadu o kojemu se zainteresirana javnost može izjasniti od 2. travnja do 2. svibnja (11 sati, Ministarstvo zaštite okoliša i prirode - velika dvorana, Ul. Republike Austrije 14).

ZAGREB - Prva polufinalna utakmica hrvatskog nogometnog Kupa između Dinama i Zagreba (17.30 sati, stadion Maksimir).

ZAGREB - Utakmica 5. kola Lige za prvaka prvenstva košarkaša između Zagreba i Cedevite (19 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙