FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hyypia naslijedio Dutta u Leverkusenu

BERLIN, 1. travnja 2012. (Hina/Reuters) - Njemački nogometni prvoligaš Bayer Leverkusen, u kojem igra Vedran Ćorluka, u nedjelju je uručio otkaz treneru Robinu Duttu, što je bilo i očekivano nakon još jednog poraza, i to kod kuće od Freiburga (0-2). U posljednjih šest kola momčad će voditi bivši nogometaš Liverpoola i Leverkusena Finac Sami Hyypia, a pomagat će mu trener omladinskog pogona Sascha Lewandowski.

"Dobro poznajem igrače i vjerujem da se ova ekipa može vratiti na pobjednički put", kazao je Hyypia, koji je igračku karijeru okončao prošle sezone u Leverkusenu. Prije toga je deset godina igrao u Liverpoolu.

Robin Dutt je prošlog ljeta preuzeo Bayer Leverkusen, ali zbog loših rezultata nije izdržao do kraja sezone. Prije toga je četiri godine vodio Freiburg.

Bayer Leverkusen se nalazi na 6. mjestu sa 40 bodova, i kad bi prvenstvo završio na toj poziciji ušao bi u Europsku ligu sljedeće sezone. Isti broj bodova imaju i Stuttgart, Werder Bremen te Wolfsburg, dok je Hannover skupio 38 bodova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙