FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: istražuje se postupanje policajaca kod dječjeg vrtića

ZAGREB, 23. ožujka 2012. (Hina) - Zagrebačka policija potvrdila je danas da Odjel za zakonitost postupanja provodi istragu kako bi se utvrdilo što se točno dogodilo ispred Dječjeg vrtića "Izvor" u Prilazu Gjure Deželića u Zagrebu kada su prije dva dana dvojica policajaca priveli oca blizanaca u dobi od dvije i pol godine.

Dvojica policajaca, po pisanju medija, u srijedu su pred vrtićem grubo priveli Igora K., stavili mu lisičine i pritisnuli ga uza zid dok su sve to promatrala djeca. Policajci su intervenirali pošto ih je Igor K. pokušao nagovoriti da njegovoj sestri ne daju kaznu zbog nepropisnog parkiranja.

Policajci su nakon toga pokušali privesti i njegovu sestru te su navodno grubo odgurnuli njezinu četverogodišnju kćer koja im se ispriječila na putu pokušavajući zaštititi majku, zbog čega je djevojčica pala.

U zagrebačkoj policiji kazali su da je Odjel za zakonitost postupanja preuzeo slučaj te da će svi navodi iz medija biti provjereni kako bi se utvrdilo što se dogodilo.

Nakon nemilog događaja, policija je izvijestila kako, po dostupnim informacijama, nije bilo nikakve pogreške, da su policajci postupili u skladu sa zakonskim mogućnostima te da je privedeni muškarac vrijeđao policajce i odbio im dati osobnu iskaznicu. Također je rečeno da su policajci muškarcu skinuli lisičine nakon što ih je upozorio da su mu djeca u blizini te da su mu dopustili da ih odvede u vrtić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙