FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 20. ožujka

ZAGREB, 20. ožujka 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 20. ožujka koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - U prigodi obilježavanja Svjetskog dana Downova sindroma, predsjednik Republike Ivo Josipović primit će predstavnike udruga roditelja i djece s tim sindromom (11 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241). Predviđeno je obraćanje predsjednika Republike.

ZAGREB - Komemoracija u povodu smrti generala zbora Imre Agotića (12 sati, Dom HV-a "Zvonimir", Stančićeva 4). Na komemoraciji će sudjelovati predsjednik Republike Ivo Josipović, koji će se prije upisati u Knjigu žalosti. U povodu smrti prvog zapovjednika Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva generala zbora Imre Agotića, Knjiga žalosti bit će otvorena od 10 sati ispred dvorane Doma Oružanih snaga RH "Zvonimir" (Stančićeva 4).(Služba za odnose s javnošću Ministarstva obrane napominje da se prije početka komemoracije očekuje dolazak i upisivanje u Knjigu žalosti visokih državnih dužnosnika pa moli predstavnike medija da u Ministarstvo obrane dođu najkasnije do 11,30 sati).

ZAGREB - Na poziv Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović susrest će se sa studentima Pravnog fakulteta i, nakon kratkog obraćanja, odgovarati na njihova pitanja (12 sati, Trg maršala Tita 14, dvorana I).

ZAGREB - Stožer za obranu Diokija najavio je za utorak prosvjed radnika te tvrtke. Prosvjednici će se okupiti u 10,30 sati na Trgu hrvatskih velikana (kod HNB-a), odakle će krenuti prema Trgu bana Josipa Jelačića gdje je prosvjed najavljen za 11 sati, a potom prema Ministarstvu gospodarstva i Državnome odvjetništvu Republike Hrvatske - Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK). Razlog održavanja prosvjeda je nezainteresiranost Vlade za hitno poduzimanje mjera za spašavanje Diokija i dugoročno osiguravanje egzistencije radnika, ističu iz Stožera za obranu Diokija.

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne:Uroš Andrić

Poslije podne:Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙