FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Kotromanović izrazio sućut obitelji generala Agotića

ZAGREB, 19. ožujka 2012. (Hina) - Ministar obrane Ante Kotromanović uputio je brzojav sućuti obitelji preminulog generala zbora Imre Agotića, prvog zapovjednika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane, objavljeno je na internetskim stranicama Ministarstva obrane.

"Sa velikim žaljenjem sam primio vijest o iznenadnom odlasku generala Imre Agotića. U ovom teškom trenutku želim vam u svoje ime i ime svih djelatnika Ministarstva obrane i pripadnika Oružanih snaga RH izraziti najdublju sućut zbog odlaska Vašeg supruga i oca, našeg velikog generala i iznimnog čovjeka Imre Agotića, stoji u sućuti.

"Njegova predanost obavljanju časne i odgovorne dužnosti tijekom Domovinskog rata, kao i njegov nemjerljiv doprinos i požrtvovnost u stvaranju i razvoju Oružanih snaga i Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane ostat će trajno u sjećanju svih onih koji su ga poznavali i imali čast s njime raditi. Poštovana obitelji, iako znam da u ovom trenutku ne postoje riječi kojima bi mogao ublažiti vašu bol, znajte da su uz Vas, u ovom teškom trenutku, svi pripadnici Ministarstva obrane i njegovih Oružanih snaga", stoji u izrazu sućuti ministra Kotromanovića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙