FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izbori u karlovačkom HDZ-u- Jelić opet predsjednik

KARLOVAC, 17. ožujka 2012. (Hina) - Karlovačka gradska organizacija HDZ-a dobila je na današnjoj izbornoj skupštini novi Upravni i Nadzorni odbor , a za predsjednika je ponovno izabran dosadašnji predsjednik Damir Jelić, koji je bio i jedini kandidat.

Izabrani su i izaslanici za Opći sabor HDZ-a koji će se održati u svibnju.

U izvještaju o dosadašnjem radu Jelić je izjavio kako on "ne vidi demokratičniju stranku od HDZ-a, jer baš ona iz svojih temeljnih ogranaka crpi ideje i projekte". Istaknuo je da je broj članova u četverogodišnjem razdoblju s 2.459 porastao na 3.317 , a učlanjenje novih članova je uspjeh dosadašnjeg karlovačkog vodstva.

Branko Vukelić, saborski zastupnik i član Predsjedništva HDZ-a se založio za obnovu suradnje s drugim strankama, "jer HDZ nije otok, pa se treba vratiti na put suradnje s HSS-om i HSLS-om, Strankom umirovljenika, HSP-om, kao i s HSP-om dr. Ante Starčevića."

Ne može Hrvatska imati samo ljevicu, njoj treba i desnica, a na toj desnici HDZ je najjača stranka i njen zadatak mora biti okupljanje desnice, jer samo tako zajedno možemo na sljedećim parlamentarnim izborima postići ono što svi želimo, vodeću poziciju u Hrvatskoj, kazao je Vukelić

Predsjednik karlovačke Mladeži HDZ-a Matija Perković kritizirao je rad gradskog ogranka i predsjednika Jelića, tvrdeći da nije bilo zajedništva, odnosno da nije bilo demokratičnosti u radu, te je pozvao izaslanike da iskoriste svoju moć i ne dozvole "da se bira stalno između malog broja kandidata".

Kazao je da u prošle četiri godine Damir Jelić ni jedan jedini put, pa ni danas, u svojem govoru nije zahvalio Mladeži HDZ-a na predanom radu, a da ih se unatrag dvije godine, nakon izgreda i sankcija dvojice ili tri pojedinaca, potpuno odrekao.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙