FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Feuz preskočio Kostelića

KVITFJELL, 2. ožujka 2012. (Hina) - Švicarac Beat Feuz i Austrijanac Klaus Kroell pobjednici su superveleslaloma Svjetskog kupa održanog u norveškom Kvitfjellu nakon kojeg je Feuz preskočio Marcela Hirchera i našeg Ivicu Kostelića i preuzeo vodstvo u ukupnom poretku.

Feuz i Kroell su Olympiabakken stazu prošli s identičnim vremenom, 1:32.35 podijelivši prvo mjesto. Treći je sa svega tri stotinke sekunde zaostatka bio Norvežanin Kjetill Jansrud.

Jedini hrvatski predstavnik na današnjoj utrci Natko Zrnčić-Dim zauzeo je 41. mjesto sa 2.73 sekunde zaostatka za pobjedničkim dvojcem. Ivica Kostelić nakon operacije koljena nije nastupio u Norveškoj, već je nastavio s lakšim treninzima u austrijskom Innerkremsu, a super-G je preskočio i Hircher.

U ukupnom poretku Svjetskog kupa Feuz je preuzeo vodstvo sa 1.140 bodova, Austrijanac Hircher je drugi sa pet bodova manje, dok je Ivica Kostelić na trećem mjestu sa 1.043 boda.

U poretku superveleslaloma vodi Norvežanin Aksel Lund Svindal sa 333 boda, ispred Švicaraca Didiera Cuchea koji ima 331 bod, te Beata Feuza na trećem mjestu sa 308 bodova.

Feuz će ovoga vikenda imati priliku povećati svoju prednost jer je u Kvitfjellu u subotu na rasporedu spust, a u nedjelju još jedan super-G.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙