FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebačka policija zatražila pomoć u potrazi za razbojnikom

ZAGREB, 29. veljače 2012. (Hina) - Zagrebačka policija objavila je na svojim internetskim stranicama fotografiju nepoznatog razbojnika koji je prije dva dana uz prijetnju pištoljem opljačkao poslovnicu za otkup zlata i srebra na Horvaćanskoj cesti te zatražila pomoć građana u potrazi za njime.

Uz četiri fotografije na kojima se vidi ulazak razbojnika u poslovnicu objavljen je i njegov opis. Riječ je o muškarcu u dobi od oko 60 godina, visokom oko 1,70, srednje tjelesne građe, kovrčave kose s izraženim zaliscima koji je u trenutku pljačke bio odjeven u crnu jaknu, crne hlače i crne cipele.

Iz policije pozivaju sve koji imaju informacije o pljačkašu da se jave u najbližu policijsku postaju, nazovu broj 192 ili podatke pošalju na mail zagrebacka@policija.hr.

Nepoznati razbojnik je u ponedjeljak oko 14,30 sati ušao u poslovnicu u kojoj je bila sama zaposlenica te se zanimao oko prodaje nakita, odnosno načina isplate, nakon čega je otišao. No, tri sata kasnije se vratio te pištoljem zaprijetio zaposlenici koja mu je predala nekoliko desetaka tisuća kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙