FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 28. veljače 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenak prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog teške prometne nesreće vozi se jednim trakom na autocesti A3 Bregana-Lipovac kod odmorišta Ježevo ( 54. km) u smjeru Zagreba. Zbog prosvjeda je prekinut promet: Čavićevom ulicom u Zagrebu, D2 u Suhopolju, D3 na obilaznici Čakovca (od skretanja za Ivanovec do skretanja za Čakovec jug), D7 čepinskoj obilaznici, D51 kod Nove Gradiške i skretanja prema Rešetarima (križanje D51-D313), D49 Slavonski Brod-Nova Gradiška (zbog čega je zatvoren čvor Lužani na autocesti A3 Bregana-Lipovac pa se promet preusmjerava na čvorove Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad), D524 u Letičanima (sjeverna bjelovarska obilaznica), D520 na dionici Babina Greda-Slavonski Šamac. Na autocesti A1 do 15 sati zbog radova u tunelu Mala Kapela u smjeru Splita vozit će se jednim trakom. Na autocesti A6 Rijeka- Zagreb do 13 sati zbog radova u tunelu Vršek u smjeru Zagreba, bit će zatvorena pretjecajna prometna traka te će se promet odvijati usporeno voznom prometnom trakom. Pojačan je izlaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Bregana. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja. U prekidu su katamaranske linije za Brač, Hvar, Korčulu i Vis.

ZAGREB - U sjeverozapadnim i istočnim krajevima pretežno oblačno, uglavnom u Podravini i Slavoniji povremeno uz snijeg ili susnježicu. Glavnina oborina očekuje navečer i u noći, kad je i u sjeverozapadnom području prolazno moguća kiša ili susnježica. Drugdje će prevladavati sunčano, poslijepodne na sjevernom Jadranu, u Gorskom kotaru i Lici uz promjenjivu naoblaku. Vjetar slab, na srednjem i južnom Jadranu umjeren sjeverozapadnjak, a ujutro na južnom dijelu jak sjeverac. Najviša temperatura između 3 i 8, na Jadranu od 9 do 13 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙