FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 27. veljače

ZAGREB, 26. veljače 2012. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 27. veljače:

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović sudjelovat će na predstavljanju studije "Manjinski povratak u RH - Studija otvorenog procesa". Predviđeno je obraćanje predsjednika Josipovića (11 sati, hotel International, Miramarska 24).

VODICE - Državni stručni skup za ravnatelje osnovnih škola, u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, održat će se od 27. do 29. veljače u Vodicama. Skup će, kako je najavljeno, otvoriti ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović i ravnatelj Agencije za odgoj i obrazovanje Vinko Filipović. (10 sati, hotel Olympia, Ljudevita Gaja bb).

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić održat će konferenciju za novinare na temu "Akti gradonačelnika". Predstavit će projekt izgradnje pothodnika između zone Staroga Trnja i Nacionalne i sveučilišne knjižnice, te infrastrukture i fontana na zelenoj površini (12 sati, Trg S. Radića 1, dvorana 372).

ZAGREB - Na sjednici Gospodarsko-socijalnog vijeća Grada Zagreba bit će govora o cijeni vodnih usluga i javnog gradskog prijevoza (13 sati, Trg S. Radića 1).

ZAGREB - Na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu bit će otvoren projekt "Case Study Competition 2012"., natjecanje u rješavanju postojećih poslovnih slučajeva, koje je namijenjeno svim studentima različitih područja interesa. Projekt će predstaviti doc. Mislav Ante Omazić (11 sati, Ekonomski fakultet, Kennedyjev trg 6).

ZAGREB - U Cinestaru Novi Zagreb održat će se novinarska projekcija i konferencija za novinare o filmu redatelja Branka Schmidta "Ljudožder vegetarijanac" (11 sati, Avenue mall).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro: Srebrenka Parlov

poslijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

navečer: Milka Ćurković

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙