FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 24. veljače

ZAGREB, 24. veljače 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 24. veljače koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Nastavak 3. sjednice Hrvatskog sabora. Zastupnici će glasovati o dosad raspravljenim točkama, a najvažniji je prijedlog državnog proračuna za 2012. godinu s amandmanima, među kojima su desetci oporbenih i tri vladina amandmana (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

BUDIMPEŠTA - Hrvatska ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić boravit će u petak u službenom posjetu Mađarskoj i razgovarati s najvišim mađarskim dužnosnicima te s predstavnicima hrvatske zajednice u Mađarskoj.

ZAGREB - Svjedočenjem predsjednice Vijeća za zaštitu tržišnog natjecanja Olgice Spevec nastavit će se suđenje bivšem premijeru i predsjedniku HDZ-a Ivi Sanaderu, kojega se u objedinjenom postupku tereti za ratno profiterstvo u aferi "Hypo" te za primanje 10 milijuna eura mita od mađarskoga MOL-a, (9,30 sati, Županijski sud, Zrinjski trg 5).

ZAGREB - Okrugli stol na temu "Deset godina suradnje na nezavisnoj kulturnoj sceni" na kojemu će sudjelovati, kako je najavljeno, ministrica kulture Andrea Zlatar Violić, upraviteljica Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva Cvjetana Plavša Matić, aktivist Teodor Celakoski te koordinatorica Saveza udruga Klubtura Katarina Pavić, (19 sati, klub Booksa, Martićeva 14d).

ZAGREB - U Hrvatskom narodnom kazalištu (HNK) komemoracija Zlatku Crnkoviću, istaknutom dramskom umjetniku, kazališnom, televizijskom i filmskom glumcu, koji je cijeli život posvetio glumi i kazalištu ostvarivši niz kreacija koje ulaze u povijest suvremene hrvatske kazališne i filmske umjetnosti, (13 sati, HNK, Trg maršala Tita).

KOPRIVNICA - Članovi Nadzornog odbora Podravke izvijestit će na konferenciji za novinare o odlukama sa sjednice Nadzornog odbora (15 sati, upravna zgrada Podravke, sobi broj 6).

VELIKA GORICA - Predstavnici sindikata koji djeluju u Zračnoj luci Zagreb (ZLZ) na konferenciji za novinare osvrnut će se na napise i najave da je Povjerenstvo za ocjenu provedenog postupka za Zračnu luku Zagreb predložilo Vladi prihvaćanje ponude konzorcija ZAIC za koncesiju Zračne luke Zagreb. Sindikalci će podsjetiti na svoje aktivnosti u protekla dva mjeseca i najaviti akcije u slučaju da Vlada ustupi koncesiju ZAIC-u (12 sati, internat Zrakoplovne škole, Rudolfa Fizira 6, Pleso).

ZAGREB - Prva utakmica 19. kola Prve HNL: Lokomotiva - Zadar (17 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙