FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počeli radovi na izgradnji plinske mreže u Biogradu

BIOGRAD, 23. veljače 2012. (Hina) - Počeli su radovi na izgradnji plinske mreže u Biogradu, tvrtka EVN Croatia plin planira položiti oko devet kilometara plinske mreže, a prvi potrošači moći će se priključiti početkom sljedeće sezone grijanja.

Ako radovi proteknu prema planu prvi potrošači u Biogradu moći će se priključiti na plinsku mrežu početkom sljedeće sezone grijanja. Pazit će se i na turističku sezonu pa će se za vrijeme ljetnih mjeseci radovi privremeno prekinuti, kazao je inženjer iz tvrtke "EVN Croatia Plin" Nediljko Bešlić.

Nakon Biograda preostalo je još polaganje glavne plinske mreže za grad Benkovac. U Zadru je u tijeku polaganje glavne plinske mreže u duljini od oko 23 kilometra, a za treću fazu je ishođena lokacijska dozvola.

Nakon Zadarske županije tvrtka EVN Croatia Plin nastavit će gradnju plinske mreže u Šibensko-kninskoj i Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Ukupno ulaganje iznosi oko 750 milijuna kuna, a procjenjuje se da će se u ove tri županije plinom opskrbljivati oko 130.000 korisnika u industriji i u domaćinstvima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙