FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Raspisan natječaj za dodjelu nagrade Zlatni indeks

ZAGREB, 21. veljače 2012. (Hina) - Studentska udruga eSTUDENT raspisala je natječaj za nagradu Zlatni indeks, koja se dodjeljuje poduzećima koja su pridonijela kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata, izvijestilo je danas Sveučilište u Zagrebu.

Na natječaj, koji je otvoren do 15. ožujka, mogu se prijaviti poduzeća koja svojim radom aktivno sudjeluju u studentskom životu i projektima te potpomažu aktivnosti studentskih udruga, a prijave se primaju na internetskoj stranici www.zlatniindeks.com.

Zagrebački studenti nagradu dodjeljuju poduzećima koja su u 2011. najviše ulagala u njihov profesionalni razvoj i obrazovanje, u sedam kategorija, od ulaganja u studentske udruge i projekte te studentsku fizičku obrazovnu infrastrukturu, preko kategorija poduzeća koja stipendiraju studente i sudjelovanja u studentskim projektima do kategorije najboljeg imidža prema percepciji studenata, prakse u poduzećima i najboljim projektima poduzeća u kojima sudjeluju studenti.

Povjerenstvo, u kojemu su studenti, dodijelit će u svakoj kategoriji tri nagrade, malim i srednjim poduzećima, velikim privatnim te velikim javnim ili mješovitim poduzećima. Uz Nagradu koja se sastoji od statue od pleksiglasa, odnosno posebne zahvalnice, nagrađena poduzeća prepoznaju se u javnosti kao društveno odgovorna.

Dodjela nagrade održat će se 3. travnja u Hypo centru, kada će se dodijeliti i Posebna nagrada žirija poduzećima koja nisu nagrađena niti u jednoj kategoriji, a u protekloj su se godini posebno istaknula, te Grand Prix koji potvrđuje poduzeće kao ukupnog pobjednika natjecanja.

Projekt Zlatni indeks na razini Sveučilišta provodi studentska udruga eSTUDENT u suradnji sa Studentskim zborom i šest studentskih udruga, ELSA, Financijski klub, IAESTE, IAAS, SSHLZ i EMSA.

Nagrada se dodjeljuje drugi put, prošle godine na natječaj se prijavilo 31 poduzeće i dodijeljeno je jedanaest nagrada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙