FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sindikat Preporod za ostanak Vjesnika

ZAGREB, 20. veljače 2012. (Hina) - Sindikat zaposlenika u hrvatskom školstvu Preporod pozvao je danas državne dužnosnike da zajedno s zaposlenicima Vjesnika pokušaju pronaći kvalitetno i trajno rješenje kojim će Vjesniku osigurati daljnje izlaženje uz najmanju moguću financijsku potporu proračunskog novca.

Ne uspije li se pronaći rješenje na ovome tragu, šteta će višestruko nadmašiti ušteđeni proračunski novac, ističe u priopćenju predsjednik Sindikata Preporod Željko Stipić.

"Kada bi u svemu ovome bilo malo manje neprikrivenog revanšizma, a samo malo više dobre volje, rješenje za Vjesnik bi se, vrlo vjerojatno, učas pronašlo. Pola novca potrebnog za ostanak Vjesnika na životu našlo bi se, npr. objavljivanjem aktualnih natječaja za izbore školskih ravnatelja na stranicama ovih novina. Umjesto da novcem poreznih obveznika država pomaže novinama kojima je ta ista država vlasnik, objavljivanjem tisuća i tisuća preskupo plaćenih oglasa, milijunima se proračunskih kuna izdašno pomažu raznorazni domaći i bjelosvjetski novinski moguli", smatraju u Sindikatu Preporod.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙