FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 19. veljače

ZAGREB, 19. veljače 2012. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 19. veljače:

SIBINJ - Sedamdeset sedma obljetnica Sibinjskih žrtava, pod pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema, obilježit će se svečanom sjednicom Općinskog vijeća Sibinj, na kojoj će govoriti predsjednik Sabora (9,45 sati). Vijenci će biti položeni na spomenik Sibinjskim žrtvama (12 sati), a prije toga i na spomenik poginulim hrvatskim braniteljima ispred crkve Sv. Ivana Krstitelja, gdje će biti služena misa zadušnica.

RIJEKA - Velika Međunarodna karnevalska povorka ove godine će okupiti oko 8500 maškara organiziranih u 98 skupina, s ukupno 73 alegorijska kola. Sudjelovanje u povorci u središtu Rijeke, osim maškara iz Hrvatske, najavili su gosti iz Italije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije, a u grupi studentske organizacije AIESEC bit će delegati iz cijeloga svijeta (u 12 sati). Međunarodnom povorkom i potom paljenjem Pusta u riječkoj luci završit će 29. riječki karneval.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne/poslijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne/navečer: Milka Ćurković

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙