FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za petak, 17. veljače

ZAGREB, 17. veljače 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 17. veljače koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Hrvatski sabor zasjedanje nastavlja raspravom o izmjenama Zakona o ustrojstvu i djelokrugu ministarstava i drugih središnjih tijela državne uprave (9,30 sati, Hrvatski sabor).

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović uručit će vjerodajnice Vladimiru Drobnjaku, veleposlaniku i šefu Misije Republike Hrvatske pri Europskoj uniji i Europskoj zajednici za atomsku energiju (10 sati, Ured predsjednika).

ZAGREB - Sjednica Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske. Raspravljat će se o Programu rada Savjeta u 2012. godini te informirati o prijedlozima programa nevladinih udruga i ustanova nacionalnih manjina za financiranje u 2012. godini (10,30 sati, Banski dvori).

ZAGREB - Ured za ljudska prava Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Poliklinikom za zaštitu djece Grada Zagreba organizira okrugli stol pod nazivom „Nasilje nad djecom i među djecom putem Interneta“ (11 sati, Konferencijska dvorana Poliklinike za zaštitu djece Grada Zagreba).

ZAGREB - Svečana premijera redateljskog i scenarističkog prvijenca Angeline Jolie "U zemlji krvi i meda". Film će gledateljima u Hrvatskoj predstaviti Angelina Jolie i ekipa filma, predvođena glavnim glumcima Zanom Marjanović, Goranom Kostićem, Radom Šerbedžijom, Vanesom Glodjo i Brankom Đurićem, predstavi film. Okupljanje na 'crvenom tepihu' u kinu CineStar Arena na Laništu počinje u 16,45 sati (Arena Centar).

RIJEKA - Talijanski industrijalac Gabriele Volpi, koji je zainteresiran za ulaganje u nogometni klub Rijeku, razgovarat će s riječkim gradonačelnikom Vojkom Obersnelom i predsjednikom kluba Robertom Komenom, a nakon toga bit će održana konferencija za novinare (14 sati, Salon grada Rijeke).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙