FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pato mora vježbati kao marinac ako želi nastaviti karijeru

ZAGREB, 14. veljače 2012. (Hina) - Napadač AC Milana Alexandre Pato (22) uskoro bi se trebao ponovno vratiti na nogometne travnjake, ali svi se pitaju koliko će mu trebati da se ponovno ozlijedi budući da je u posljednje dvije godine osam puta pauzirao zbog ozljeda butnog mišića.

Vodeći talijanski ortopedski kirurg dr. Augusto Morandi smatra da je glavni problem što je Pato od dolaska u Milan 2007. godine narastao osam centimetara, a tjelesna težina povećala mu se za devet kilograma.

"Jednostavno rečeno, Pato je previše narastao u premalo vremena, i sada mora promijeniti način treninga. Osim na mišićnoj masi, mora raditi vježbe koje će ga učiniti elastičnijim, a to znači više gimnastičkih vježbi, pilatesa i TRX-a, koji je korišten u obuci američkih marinaca, a danas ga koriste brojni sportski klubovi", rekao je dr. Morandi.

Posljednju u nizu ozljeda Pato je zaradio prošlog mjeseca u utakmici Kupa protiv Novare. U prve dvije sezone u Milanu brazilski nogometaš propustio je samo četiri utakmice, a ove sezone već je pauzirao na 13 susreta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙