FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EBRD kreditira obnovu dubrovačkih autobusa

DUBROVNIK , 14. veljače 2012. (Hina) - Dubrovačko prometno poduzeće Libertas u iduće dvije godine obnovit će vozni park u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD), objavljeno je danas na internetskoj stranici grada a nakon sastanka gradonačelnika Andre Vlahušića i direktora Libertasa Đure Deranja u Zagrebu s predstavnicima EBRD-a na kojem se razgovaralo o "novom aranžmanu" u vrijednosti od 7,5 milijuna eura .

Na osnovi zaključaka s jučerašnjeg sastanka, Grad Dubrovnik, Libertas i EBRD će potpisati pismo namjere te pokrenuti postupak ugovaranja novog financijskog aranžmana, koji će Libertasu osigurati prosperitetno i uspješno poslovanje, stoji na internetskoj stranici gradske uprave.

Kako je navedeno novac bi se utrošio i u uređenje novog spremišta na području tehničko-tehnološkog bloka u mjestu Osojniku.

Nakana je grada Dubrovnika obnoviti vozni park kako bi svih 60 gradskih autobusa bilo opremljeno klima uređajem. Uz to, nakana je grada da cjelokupni vozni park poduzeća Libertas ne bude stariji od šest godina, odnosno da se više ne koriste autobusi stariji od 10 godina. Boljom organizacijom poslovanja i novijim voznim parkom, kako je navedeno, omogućit će se zadržavanje postojećih cijena za građane.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙