FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: otvoren promet na dionici Sveti Rok - Maslenica

ZAGREB, 12. veljače 2012. (Hina) - Od 19,30 sati za sav je promet otvorena donica autoceste A1, između čvorova Sveti Rok i Maslenica, izvijestio je večeras Hrvatski autoklub (HAK).

Za sav promet zatvorene su autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica u smjeru Rijeke, Jadranska magistrala (D8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene, D1 Udbina-Gračac-Knin, D59 Kistanje-Đevrske-Bribirske Mostine, D218 Brotnja-Sučević, D425 Čeveljuša-Karamatići, D506 Dobroselo-Mazin, D523 Šmrika-Križišće.

Samo za osobna vozila otvorene su autocesta A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica u smjeru Zagreba, D25 Gospić-Karlobag i ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac.

Na Krčkom mostu i Jadranskoj magistrali od Senja do Karlobaga (D8) zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp-prikolicama (I. skupina), a na Jadranskoj magistrali od Bakra do Senja (D8) dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina), zbog bure.

Zimski su uvjeti, zabrana za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, ostala vozila moraju imati zimsku opremu na autocesti A2 Zagreb-Macelj i dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Bosiljeva i Kikovice, te na većini državnih cesta u Slavoniji, Baranji, Lici, Gorskom kotaru, dijelu središnje i sjeverozapadne Hrvatske, te Dalmacije.

Između Rijeke i unutrašnjosti u potpunosti je prekinut promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama.

Istarski ipsilon je otvoren za sva vozila uz obaveznu zimsku opremu.

Na pojedinim graničnim prijelazima na snazi je zabrana prometovanja za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama.

Trajekt na liniji Brestova-Porozina prevozi samo osobna vozila, a na liniji Valbiska-Lopar osobna i dostavna vozila. U prekidu su katamaranske linije na riječkom i zadarskom području. Na šibenskom području u prekidu su sve brodske i katamaranske linije. Na splitskom području uspostavljene su katamaranske linije: Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Vis (u 15 sati), Split-Bol-Jelsa (u 16 sati) i Split-Hvar-Korčula (u 16 sati).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙