FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stanković: "Ovo je naš maksimum u ovom trenutku"

ZAGREB, 11. veljače 2012. (Hina) - Izjave nakon što je hrvatska reprezentacija osvojila četvrto mjesto na EP u dvoranskom nogometu, izgubivši u susretu za broncu od Italije sa 1-3.

Hrvatski izbornik Mato Stanković: "Nažalost, ponovila nam se situacija kao u polufinalu protiv Rusije, primili smo gol već u prvoj minuti, a i drugi pogodak Italije plod je naše greške. Još smo zeleni, ali pokazali smo da se možemo nositi sa najboljima. Također, treba priznati da su Talijani bolja i iskusnija ekipa od nas. Bila je ovo dobra utakmica, iako smo gubili ponovno smo imali veliku podršku naših navijača, što pokazuje da su osjetili da dajemo sto posto. Čestitam igračima, ovo je naš najbolji rezultat na europskim prvenstvima i naš maksimum u ovom trenutku. Ako budemo imali podršku Saveza kao što smo je imali zadnjih pola godine, onda se možemo nadati da ćemo i ubuduće biti u vrhu europskog futsala".

Strijelac jedinog pogotka za Hrvatsku Jakov Grcić: "To što sam zabio nije mi utjeha, više bih volio da smo pobijedili. No, odigrali smo odličan turnir, četvrto mjesto je veliki rezultat i imamo pravo biti ponosni".

Asistent za naš jedini gol Josip Suton: "Greške na početku utakmice ponovno su nas koštale, kao i protiv Rusije. Nije to posljedica treme, jednostavno se dogodi. No, pokazali smo na ovom prvenstvu da se možemo nositi sa svima".

Talijanski izbornik Roberto Menichelli: "Hrvatska me ugodno iznenadila igrom, bili su jako dobri u drugom poluvremenu, te su pokazali da su zasluženo među četiri najbolje ekipe na prvenstvu. Veseli nas bronca, ali i ugođaj na ovom turniru. Nikad prije nismo igrali pred toliko gledatelja i time smo oduševljeni".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙