FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Krugama uspostavljena opskrba toplinskom energijom

ZAGREB, 11. veljače 2012. (Hina) - Oko podneva je uspostavljena opskrba toplinskom energijom svih potrošača u zagrebačkom naselju Kruge, koja je od ranih jutarnjih sati bila prekinuta zbog puknuća magistralnog vrelovoda na križanju Ulice Kruge i Rujničke ulice, priopćeno je iz HEP-Toplinarstva.

Bez toplinske energije bilo je devet poslovnih objekata u naselju Kruge, a oko 500 stanova imalo je slabiju kvalitetu grijanja i tople vode, kažu u HEP-Toplinarstvu. Riječ je o tri stambene zgrade.

HEP-Toplinarstvo poziva potrošače da se jave njihovoj dežurnoj službi na broj telefona 01/6009 601. ako i dalje imaju poteškoće s kvalitetom grijanja i tople vode.

Iako je opskrba potrošača toplinskom energijom uspostavljena, djelatnici HEP-Toplinarstva i dalje rade na popravku magistralnog vrelovoda, zbog čega je za promet zatvoren dio Ulice Kruge od Ulice Pile 1 do Rujničke ulice, a policija regulira promet. Prometnica će biti zatvorena sve dok ne završi sanacija, a u HEP-Toplinarstvu predviđaju da će ona potrajati do kasnih večernjih sati te mole građane za strpljenje i razumijevanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙