FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Svjetski glasnik mira Yuji Miyatu kod Milana Bandića

ZAGREB, 9. veljače 2012. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je u Gradskoj upravi svjetskog glasnika mira i borca za zaštitu okoliša Yujia Miyatu, koji je u nedjelju dopješačio u Zagreb iz pravca Ivanić-Grada, priopćeno je danas iz ureda gradonačelnika.

Zaželjevši mu dobrodošlicu, gradonačelnik je posebno naglasio vrijednost njegove misije širenja mira među ljudima diljem svijeta i očuvanja okoliša, kojoj se posvetio s velikim žarom i entuzijazmom, navode u priopćenju.

Upoznavajući domaćina sa svojom akcijom, u kojoj je u četiri godine propješačio 10.000 kilometara i posadio 3030 stabala, a koju će završiti odlaskom na Olimpijske igre (OI) u Londonu, Yuji Miyatu je, ističu u priopćenju, izrazio želju da održi predavanje djeci u jednoj zagrebačkoj školi jer, kako je naglasio, djeca su naša budućnost i volio bi da čuju njegova iskustva s putovanja i poruke mira. Prema želji gosta, tijekom njegova šestodnevnog boravka u Zagrebu, na sastanku je dogovoren i susret s jednom od udruga koja se bavi osobama s invaliditetom.

Na kraju susreta, gradonačelnik upisao je svoju poruku u knjigu mira japanskoga glasnika dobre volje, navode u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙