FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: D1 Gračac-Knin otvorena za osobna vozila sa zimskom opremom

ZAGREB, 8. veljače 2012. (Hina) - Otvorena je dionica D 1 Gračac-Knin za osobna vozila sa zimskom opremom, a dionicom D 1 od Karlovca do Gračaca, i obratno, smiju voziti sva vozila, javlja Hrvatski autoklub.

Za sav promet zatvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, Jadranska magistala od Karlobaga do Svete Marije Magdalene (D8), D39 Aržano-Cista Provo, D52 Špilnik-Korenica, D59 Knin-Kistanje-Kapela, D425 Čeveljuša-Karamatići, D506 Dobroselo-Mazin i D523 Šmrika-Križišće.

Zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, zbog zimskih uvjeta, još uvijek važi na pojedinim cestama u Lici, Gorskom kotaru, Slavoniji i Baranji, središnjoj Hrvatskoj i Dalmaciji. Vozačima se savjetuje da na put ne kreću bez zimske opreme, te ako je moguće odgode putovanja.

Osobna vozila smiju voziti cestama D25 Gospić-Karlobag, D54 Maslenica-Zaton Obrovački, D8 Jadranska magistrala od Senja do Karlobaga i ŽC 5169 Bjelopolje-Donji Lapac.

Na dijelu Jadranske magistrale (D 8) od Bakra do Senja, zbog jakog vjetra, zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila).

Zbog zabrane prometovanja teretnih vozila u Sloveniji, prometna policija isključuje teretna vozila na autocesti A2 kod čvora sveti Križ Začretje.

U prekidu su trajektne linije: Brestova-Porozina, Valbiska-Lopar, Jablanac-Mišnjak, Prizna-Žigljen. Na riječkom području u prekidu su sve katamaranske linije, iz Zadra ne plove katamarani prema Premudi, Silbi i Olibu a na splitskom području u prekidu su katamarani Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Korčula-Hvar-Split, Jelsa-Bol-Split i Vis-Hvar-Split.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙