FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na Sljemenu skijaško natjecanje za djecu

ZAGREB, 8. veljače 2012. (Hina) - Na Sljemenu se sutra i u petak održava "Utrka za hrvatski pokal", natjecanje u slalomu i veleslalomu za djecu od osam do 15 godina.

Natjecanje organizira Ski klub Končar u suradnji s Hrvatskim skijaškim savezom. Utrke veleslaloma na rasporedu su u četvrtak, a slaloma u petak.

Zbog natjecanja sljemenski Crveni spust će sutra biti zatvoren od 8 do 14 sati, a u petak, 10. veljače, od 9 do 13 bit će zatvoren dio staze Crvenog spusta, izvijestio je Zagrebački holding. U subotu, 11. veljače, od 10 do 13 sati bit će zatvoren dio Zelenog spusta.

Zbog prilike da se dosnježivanjem dijelova Crvenog spusta pripremi staza i za razdoblje mogućeg toplijeg vremena u nastavku sezone, danas i sutra, na dijelovima Crvenog spusta topovi će raditi i u vrijeme rada skijališta za građanstvo te Zagrebački holding moli skijaše za razumijevanje.

Skijašima su, uz Crveni spust i Bijelu livadu, na raspolaganju i Zeleni i Plavi spust, te je do donje postaje žičare Trosjed moguće doći i tim stazama.

Radno vrijeme skijališta je od 9 do 16 sati. Utorkom i četvrtkom skijaši mogu doći i na noćno skijanje, od 19 do 22 sata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙