FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ o stanju u željezničkom prometu

ZAGREB, 8. veljače 2012. (Hina) - Brzi vlak Vinkovci - Zagreb kasni 110 minuta jer je još zatvoren desni kolosjek nakon teške nesreće koja se jutros dogodila na željezničko-cestovnom prijelazu u Lužanima na pruzi Novska - Vinkovci - državna granica, izvijestio je HŽ.

U toj je nesreći poginuo vozač kombija kada je kombi podletio pod tešku motornu drezinu. Budući da je desni kolosjek zatvoren, vlakovi iz smjera Vinkovaca prema Zagrebu voze lijevim kolosijekom.

Opet je u funkciji pruga Oštarije Knin - Split - Split, na kojoj je jučer iskliznuo vlak br. 520 između Zrmanje i Malovana. Vlak br. 520 koji vozi na relaciji Split - Zagreb kasni tridesetak minuta, a vlak br. 521. koji vozi na relaciji Zagreb - Split kasni četrdesetak minuta.

Opet je pohodna i pružna dionica od Dugoga Sela do Vrbovca koja je od 21 sat sinoć zbog kvara putničkog vlaka na relaciji Zagreb - Križevci bila zatvorena za promet. Brzi vlakovi na relaciji Zagreb - Koprivnica - Osijek i obrnuto opet voze po voznom redu.

Međunarodni brzi vlak br. 398 iz Sarajeva u Zagreb je stigao sa zakašnjenjem od 125 minuta.

Vlakovi za prijevoz putnika na drugim prugama za sada voze po voznom redu ili s manjim kašnjenjem.

U gradsko-prigradskom prijevozu grada Zagreba vlakovi voze po voznom redu, kaže se u priopćenju HŽ-a o stanju u željezničko prometu u 12 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙