FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSP dr. Ante Starčević održat će 2. opći sabor 10. ožujka

ZAGREB, 7. veljače 2012. (Hina) - Predsjedništvo HSP-a dr. Ante Starčević sazvalo je Drugi opći sabor stranke, na kojemu će izabrati novo vodstvo za četiri sljedeće godine, za 10. ožujka, priopćeno je večeras iz te stranke.

Sabor je sazvan sukladno Statutu HSP-a dr. Ante Starčević koji nalaže da se najkasnije šest mjeseci nakon provedenih izbora za Hrvatski sabor održi sabor stranke, navodi se u priopćenju koje je potpisao glavni tajnik Pero Ćorić. Na Drugom općem saboru koji će se održati u Zagrebu sudjelovat će izaslanici iz svih 20 županija, Grada Zagreba, BiH i predstavnici iseljene i raseljene Hrvatske, kaže se u priopćenju. Novo stranačko vodstvo bira se na mandat od četiri godine.

Jedna od najmlađih političkih opcija u RH nakon stjecanja parlamentarnog statusa u Hrvatskom saboru stekla je legitimitet i legalitet da nastavi provođenje svog političkog projekta "Pravaški kišobran", kaže se u priopćenju. Riječ je o okupljanju i ujedinjenju svih onih koji pripadaju starčevićansko-pravaškom i demokršćanskom svjetonazoru kako bi osnaženi izašli na lokalne izbore "i polučili izborni rezultat kakav zaslužuje najstariji i jedini izvorno hrvatski politički svjetonazor", kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙