FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Snijeg u Opatiji i na otocima

OPATIJA, 1. veljače 2012. (Hina) - Snijeg koji je sinoć pao u Opatiji nije uzrokovao veće probleme u prometu, a opatijske komunalne službe su u stanju pripravnosti i rade na posipanju i održavanju cesta, izvijestili su danas iz opatijske gradske uprave.

Snijeg je počeo padati oko dva sata poslije ponoći, a snježni pokrivač je mjestimice bio jedan do dva centimetra.

Iz opatijske gradske uprave navode da je snijeg zbog niskih temperatura i nagiba kolnika mogao ponegdje izazvati probleme, ali i da je preventivno posipanje ulica znatno olakšalo kretanje vozila te da nije bilo većih problema u prometu.

Prema podacima iz Državnog hidrometeorološkog zavoda jutros u 7 sati na području Primorsko-goranske županije najviše je snijega izmjereno u Crnom Lugu (20 centimetara).

Snježni pokrivač je u Delnicama bio visok 9 centimetara, kao u u Pargu kod Čabra, a na otocima Krku, Malom Lošinju i Rabu jedan centimetar.

U Rijeci nije padao snijeg, nego je manje količine nanio vjetar, ali su manje količine snijega zabijelile veći dio riječke okolice i zaleđa.

Prema podacima iz riječkog komunalnog poduzeća Autotroleja, snijeg na prometnicama jutros nije uzrokovao veće teškoće u javnom gradskom i prigradskom prijevozu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙