FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za ponedjeljak, 30. siječnja

ZAGREB, 30. siječnja 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 30. siječnja koje ćemo popratiti fotografijama.

BRUXELLES - Hrvatski premijer Zoran Milanović sudjelovat će u ponedjeljak na neformalnom summitu čelnika zemalja članica Europske unije na kojem će glavna tema biti međuvladin ugovor o fiskalnom paktu s kojim se nastoji spriječiti ponavljanje sadašnje dužničke krize.

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić održat će radni sastanak s predsjednicom Udruge sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež Lanom Peto Kujundžić i članovima Udruge. Na sastanku će se raspravljati o mogućnostima ubrzavanja postupaka vezanih za posvajanja djece (13 sati, Dječji dom Zagreb).

ZAGREB - Konstituirajuća sjednica Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) (11 sati, HZZO).

RIJEKA - Redovita konferencija za novinare u sjedištu Primorsko-goranske županije na kojoj će, uz obnašatelja dužnosti župana Vidoja Vujića, videolinkom iz Zagreba sudjelovati potpredsjednik Vlade Neven Mimica, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Zlatko Komadina i ravnatelj CARNet-a Zvonimir Stanić. Videolinkom iz sjedišta Grada Rijeke uključit će se i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, te iz Rektorata Sveučilišta u Rijeci rektor Pero Lučin. Zajedničkom se konferencijom želi naglasiti važnost povezivanja institucija državne uprave, jedinica lokalne samouprave i obrazovnih institucija, te korištenja novih tehnologija. Jedna od tema je i nova zgrada Županije kao prva zgrada javne uprave opremljena solarnim ćelijama za proizvodnju električne energije i projekt modernizacije javne uprave e-Županija (10 sati). Prije konferencije predviđen je i obilazak nove zgrade.

ZAGREB - Predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) i projektnog tima predstavit će rezultate projekta "Žene na tržištu rada" koji je HZZ pokrenuo u rujnu 2010. u sklopu IPA IV. komponente "Razvoj ljudskih potencijala". Projekt će trajati do 12. ožujka, a ukupno je vrijedan 871,5 tisuća eura. Za potrebe projekta napravljena je sveobuhvatna analiza položaja žena na tržištu rada, koja je omogućila stvaranje jasne slike o sudjelovanju žena i njihovim mogućnostima na tržištu rada. Krajnji cilj projekta je povećati zapošljivost žena te im olakšati pristup tržištu rada, čime se želi poduprijeti razvoj učinkovitije politike tržišta rada (10,30 sati, Hotel Dubrovnik).

ZAGREB - U organizaciji tvrtke Rifin d.o.o. održat će se okrugli stol pod nazivom "Ekonomski pristup poreznoj reformi", na kojem će se analizirati najavljene porezne promjene (10 sati, Rifin).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙