FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Agrokor predstavio Agro akademiju

BELI MANASTIR, 24. siječnja 2012. (Hina) - S ciljem postizanja što veće kvalitete u poljoprivredi Agrokor je u Belju osnovao Agro akademiju koja je namijenjena zaposlenicima Agrokor koncerna, kooperantima te ostalim partnerima u poljoprivredi.

Predstavljajući rad Agro akademije na današnjoj konferenciji za novinare u edukacijskom centru u Mirkovcu, predsjednik Uprave Belja d.d. Goran Pajnić istaknuo je kako se želi osigurati kontinuirano prenošenje znanja i vještina o uvođenju i načinu korištenja najsuvremenijih tehnologija te implementacija vrhunskih postignuća u poljoprivrednoj proizvodnji.

Danas je više od 80 polaznika slušalo predavanja iz područja ratarstva, a programi u stočarstvu održani su nedavno, rekao je Pajnić. Dodao je kako se rad Agro akademije, koja je prvi put osnovana, odnosi na sve djelatnosti u poljoprivredi, od povrtlarstva, voćarstva, vinogradarstva, stočarstva, ratarstva i ostaloga, odvija se u Belju koje ima poslovnu tradiciju dužu od 300 godina, a danas ima 2000 zaposlenih.

Posebno važnim ocijenio je pritom suradnju s Hrvatskom poljoprivrednom komorom, seljačkim udrugama i institucijama visokog obrazovanja.

Predavanja po pojedinim temama su jednodnevna, a drže ih istaknuti hrvatski stručnjaci i znanstvenici iz oblasti poljoprivrede, rekao je Pajnić.

Izvršni potpredsjednik Agrokora za ljudske resurse Gordan Radin rekao je kako su danas znanje i vrhunska tehnologija osnovni preduvjeti uspješnog poslovanja. Istaknuo je kako je kroz dosadašnje Agrokorove razne obrazovne centre prošlo oko 65.000 polaznika.

(Hina) xvsik yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙