FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak 23. siječnja

ZAGREB, 23. siječnja 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 23. siječnja koje ćemo popratiti fotografijama:

OPATIJA - Prezentacija idejnoga projekta novog dječjeg vrtića na Punta Kolovi (11 sati, Gradska vijećnica). Prezentaciji će nazočiti gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić sa suradnicima.

ZAGREB - Predstavljanje Zbornika radova međunarodnog znanstvenog skupa "Hum i Hercegovina kroz povijest" održanog u Mostaru u studenom 2009. godine (12 sati, Zlatna dvorana Hrvatskog instituta za povijest, Opatička 10). Predstavljanju će nazočiti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a o Zborniku će govoriti znanstveni suradnik Hrvatskog instituta za povijest Ivica Lučić te profesori Filozofskog fakulteta u Zagrebu Mirjana Matijević Sokol i profesor Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Nino Raspudić.

ZAGREB - Predstavljanje knjige "Avantura u muzejima - vodič kroz najzanimljivije hrvatske muzeje" autorica Irene Jukić Pranjić i Jelene Bračun Filipović (18 sati, Velika dvorana Školske knjige, Masarykova 28). Knjigu će, osim autorica, predstaviti i izvanredni profesor na Filozofskom fakultetu u Zagrebu Frano Dulibić te viša muzejska pedagoginja u Muzeju za umjetnost i obrt Malina Zuccon Martić.

ZAGREB - Predstavljanje novoga ciklusa "Think Space" programa za 2012. u organizaciji Društva arhitekata Zagreba (DAZ) (11 sati ,Medijateka Francuskog instituta, Preradovićeva 5). Nakon uspješno završenoga prvog ciklusa međunarodnog programa "Think Space 2011" DAZ nastavlja s konceptualnim promišljanjem prostora i u 2012. Ovogodišnji gost kustos je libanonski arhitekt, urbanist i znanstveni istraživač Adrian Lahoud koji je i odredio ovogodišnju temu ciklusa pod nazivom "Past forward". Ta tema poziva na ponovni pogled na zadnja tri desetljeća arhitektonske discipline, kroz prizmu važnih društvenih, političkih i ekoloških promjena koje su preobrazile načine na koje razumijemo, proizvodimo i mislimo arhitekturu.

ZAGREB - Predstavnici Lesnine na konferenciji za novinare predstavit će svoj novi prodajni centar namještaja i pratećeg programa, koji će se otvoriti početkom veljače. Centar se nalazi na Jankomiru, prostire se na 40.000 četvornih metara, a riječ je, kako kažu u Lesnini, o najvećem centru za prodaju namještaja i dodatne opreme u Hrvatskoj (14 sati, Lesnina, Velimira Škorpika 19).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙