FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZOIM: Rodeš šesti u veleslalomu

INNSBRUCK, 19. siječnja 2012. (Hina) - Na Zimskim olimpijskim igrama mladih u Innsbrucku hrvatski skijaš Istok Rodeš vozio je veleslalom i zauzeo vrlo dobro šesto mjesto.

Mladi Varaždinac Rodeš zaostao je 2.76 sekundi za pobjednikom Marcom Schwarzem iz Austrije, srebrni je Talijan Hannes Zingerle, a brončani Švicarac Sandro Simonet.

U kvalifikacijskog sprint utrci skijaškog trčanja Rea Raušel ušla je u cilj 35. s vremenom 2:15.16 (+20.06), a Krešimir Crnković s vremenom 1:54.08 (+12.00), zauzevši također 35. mjesto. Nažalost, za oboje je to kraj jer se nisu uspjeli kvalificirati za finalnu utrku.Paulina Berislavić na snowboardu je vozila disciplinu slopestyle. Pripalo joj je 13. mjesto, a pobjednica je Kanađanka Audrey McManimen.

U finalnom natjecanju hokeja na ledu zvanom skills challenge (test vještina) Matija Miličić bio je 6. Matija je u šest testova izborio jedno finale, koje je izgubio od kasnijeg pobjednika Augustsa Valdisa Vasilonoksa iz Latvije. U naredna dva dana natjecanja na ZOIM, alpske skijaše očekuje utrka slaloma.

Inače, današnja je svečana ceremonija proglašenja pobjednika na glavnom gradskom trgu u Innsbrucku otkazana, jer je na gradilištu u njegovoj blizini pronađena bomba iz Drugog svjetskog rata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙