FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljanje knjige "Hrvatska i Europa - strahovi i nade"

ZAGREB, 18. siječnja 2012. (Hina) - Dva dana prije referenduma i konačne odluke o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji na Fakultetu političkih znanosti bit će predstavljena knjiga "Hrvatska i Europa – strahovi i nade", koja je rezultat višegodišnjih istraživanja tima okupljenog na znanstvenom projektu Javnost, elite, mediji i komunikacijska strategija ulaska Hrvatske u EU.

Vjerujemo kako će ova knjiga doprinijeti razvoju višeg stupnja razumijevanja o tome kakvu budućnost donosi (ili može donijeti) pristupanje Hrvatske EU.

Promocija knjige "Hrvatska i Europa – strahovi i nade", održat će se u petak, 20. siječnja, na Fakultetu političkih znanosti, s početkom u 13.15 sati.

O knjizi će govoriti: prof.dr. Vlasta Ilišin i prof.dr. Damir Grubiša, kao recenzenti te prof.dr. Ivan Šiber, urednik knjige.

Autori istraživanja sažetih u knjizi su: dr.sc. Nebojša Blanuša, dr.sc. Božo Skoko, dr.sc. Dragan Bagić, dr.sc. Ivan Šiber, dr.sc. Marijana Grbeša, dr.sc. Domagoj Bebić, dr.sc. Zlatan Krajina, dr.sc. Zoran Tomić i mr.sc. Damir Jugo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙