FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 17. siječnja

ZAGREB, 17. siječnja 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 17. siječnja koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Svečana ceremonija u povodu zatvaranja Ureda OESS-a u Zagrebu (10,30 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Predsjednik Vlade RH Zoran Milanović i ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić sastat će se s predstavnicima umirovljeničkih udruga (15 sati, Banski dvori, Markov trg 2). Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka o kojem će Vlada izvijestiti priopćenjem.

VINKOVCI - Javna tribina o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji u sklopu projekta "EU pokreni se!" (10 do 14 sati, Gradska vijećnica, Bana Jelačića 1). Tribine se održavaju tijekom siječnja u šest hrvatskih gradova.

ZAGREB - Konferencija za novinare na kojoj će Milan Kujundžić predstaviti kandidaturu za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) (12 sati, hotel Westin, Izidora Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Predstavnici Ministarstva financija, gradova Šibenik i Rijeka te Istarske i Primorsko-goranske županije i tvrtke Ekoplus potpisat će ugovore o zajmovima za tri infrastrukturna projekta sufinancirana iz pretpristupnih programa Europske unije ISPA i IPA, ukupne vrijednosti 23,18 milijuna eura. Grad Šibenik sklopit će ugovor za financiranje ISPA projekta regionalnog centra za gospodarenje otpadom Bikarac, a Istarska županija za IPA projekt županijskog centra za gospodarenje otpadom Kaštijun. Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka i društvo Ekoplus sklopit će ugovor s Ministarstvom financija za projekt županijskog centra za gospodarenje otpadom Marišćina (11 sati, Ministarstvo financija, Katančićeva 5).

ZAGREB - Na konferenciji "Lokalna partnerstva za zapošljavanje - budućnost nove financijske perspektive" bit će predstavljene županijske strategije razvoja ljudskih potencijala s potencijalnim projektima. Kako je najavljeno, konferenciju će otvoriti ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić. Na skupu će, uz ostalo, biti predstavljena nova grant shema "Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja (2010.-2011.)" čija je ukupna vrijednost 1,87 milijuna eura (9,30 sati, Hotel International, Miramarska 24).

ZAGREB - Predstavljanje prvog broja magazina za mlade “Ja sam” (18 sati, Profil, Bogovićeva 7). U sklopu predstavljanja biti će izneseni i rezultati istraživanja o raspoloženju mladih prema ulasku Hrvatske u Europsku uniju uoči referenduma te će se održati rasprava na aktualnu temu “Mladi i Europska unija”. Moderator rasprave bit će politolog Višeslav Raos iz Centra za politološka istraživanja u Zagrebu.

ZAGREB - Susret 43. kola Ebel lige u hokeju na ledu Medveščak - Olimpija (19,15 sati, Arena Zagreb).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙