FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Porazi Cibone i Zagreba

ZAGREB, 14. siječnja 2012. (Hina) - U susretima 16. kola regionalne ABA lige Cibona i Zagreb CO doživjeli su poraze nakon produžetaka. Cibona je u KC Dražen Petrović izgubila od Maccabi Tel Aviva 85:91, dok je Zagreb CO poražen na gostovanju u Podgorici od Budućnosti 70:81.

Cibona je pružila sjajan otpor uglednom izraelskom klubu, posebice u drugom poluvremenu tijekom kojeg je nadoknadila zaostatak od čak 15 koševa. Cibona je u dramatičnoj završnici mogla i do pobjede, no Rozić je pet sekundi prije kraja utakmice pogodio za dva izjednačivši rezultat na 79:79. U produžetku su daleko kvalitetniji gosti ipak stigli do pobjede. Najefikasniji igrači u redovima Cibone bili su Antwain Barbour sa 16, Marin Rozić sa 15 i Tomislav Zubčić sa 14 koševa, dok su Maccabi predvodili Devin Smith sa 19 i keith Langford sa 16 koševa.

Zagreb CO je u Podgorici nastupio bez trojice važnih igrača, Damira Mulaomerovića, Josha Heytvelta i Marija Kasuna, no 'mravi' su pružili odličan otpor Budućnosti, no ipak su ostali bez bodova. Domaćin je slavio 81:70 nakon 64:64 u regularnom dijelu. U redovima 'mrava' najefikasniji su bili Krunoslav Simon sa 21 košem, Vedran Morović sa 15 i Gregory May sa 14 koševa, dok su Budućnost predvodili Nikola Ivanović sa 23 i Bojan Dubljević sa 16 koševa.

Na vrhu ljestvice nalazi se Maccabi sa 15 pobjeda i jednim porazom, dok Cibona i Zagreb CO imaju skoro 8-8 i nalaze se na diobi šestog mjesta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙