FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Josipović kineskog veleposlanika i izaslanstvo Badela 1862

ZAGREB, 11. siječnja 2012. (Hina) - Predsjednik Republike Ivo Josipović primio je veleposlanika Narodne Republike Kine Shena Zhifeija i izaslanstvo Badela 1862 d.d. te predstavnike kineske poslovne grupe Tadee Holding Grupe, poslovnog partnera Badela 1862 na kineskom tržištu, priopćeno je danas iz Ureda predsjednika.

Povod susretu je današnje potpisivanje ugovora o zajedničkom ulaganju između Badela 1862 i kineske poslovne grupacije Tadee Holding Group kojim Badel planira intenzivirati plasman svojih proizvoda na veliko kinesko tržište.

U priopćenju se ističe kako je prilikom susreta bilo riječi i o mogućnostima proširenja gospodarske suradnje između Republike Hrvatske i Narodne Republike Kine i u drugim gospodarskim područjima. Predsjednik Republike ocijenio je da postoji značajan potencijal za razvoj kinesko-hrvatskih gospodarskih odnosa te pozdravio nastojanja kineskih tvrtki da istraže nove poslovne mogućnosti u Hrvatskoj.

Na kraju susreta, predsjednik Josipović zaželio je tim dvjema tvrtkama uspjeh u predstojećoj suradnji, ocijenivši da i ovaj posao još jedan poticaj kontinuitetu uvijek dobrih i prijateljskih odnosa Hrvatske i Kine, stoji na kraju priopćenja Ureda predsjednika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙