FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatska zemlja partner na turističkim sajmovima u Utrechtu i Stutgartu

ZAGREB, 9. siječnja 2012. (Hina) - Hrvatska ovog tjedna predstavlja svoju turističku ponudu na dva međunarodna turistička sajma "Vakantiebeurs" u nizozemskom Utrechtu te na sajmu CMT u Stuttgartu na kojima je i zemlja partner, najavili su danas iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ) koja je kao i na brojnim drugim sajmovima i na ova dva nositelj hrvatskog nastupa.

Specijalizirani kamping sajam u Utrechtu jedan je od važnijih te vrste u Europi, održava se od 10. do 15. siječnja, okupit će oko dvije tisuće izlagača iz cijelog svijeta, a Hrvatska se na njemu predstavlja s novodizajniranim štandom kojeg je prvi put predstavila početkom studenog prošle godine na turističkoj burzi WTM u Londonu.

Na štandu površine 230 metara četvornih osim HTZ-a hrvatski turizam predstavit će i 15-ak drugih suizlagača, turističkih zajednica i tvrtki, posebno onih vezanih za sektor kampinga, a svakodnevno će se na štandu odvijati i zabavni program.

Nakon sutrašnjeg svečanog otvaranja sajma Hrvatska će imati i svoju konferenciju za novinare, dok će drugog dana tog sajma održati poslovna radionica na temu kampinga koja će okupiti nizozemske i hrvatske partnere.

Istodobno, Hrvatska će biti zemlja partner i na sajmu CMT koji se u Stuttgartu održava od 14. do 22. siječnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙