FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 8. siječnja 2012. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta:

LOS ANGELES

Američka glumica Drew Barrymore i njezin novi zaručnik Will Kopelman objavili su u subotu fotografiju na kojoj se vidi njezin zaručnički prsten i tako potvrdili nagađanja da su se priključili dugoj listi zvijezda zaručenih tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana. Među onima koji planiraju vjenčanje su pjevač Justin Timberlake i glumica Jessica Biel, objavili su mediji pozivajući se na dobro upućene izvore. Njihovi agenti nisu bili dostupni za komentar.

LOS ANGELES

Bivši gitarist skupine Fleetwood Mac Bob Weston umro je u Londonu u 64. godini, objavljeno je na njegovim internetskim stranicama. Navodi se da je policija Westonovo tijelo pronašla u petak u njegovu domu na sjeveru Londona, nakon što su se prijatelji zabrinuli jer ga nisu čuli ni vidjeli nekoliko dana. "Uzrok smrti je gastrointestinalno krvarenje", stoji u poruci na stranici koju je objavio Westonov prijatelj Steve Fairhead. Londonska policija potvrdila je Westonovu smrt i priopćila da je ne smatraju sumnjivom. Weston se Fleetwood Macu priključio 1972. kao zamjena za Dannya Kirwana, te je svirao na albumima "Penguin" iz 1973. i "Mystery to Me" kasnije te godine. No, prema biografima, tijekom američke turneje Mick Fleetwood je otkrio da je Weston imao ljubavnu aferu s njegovom suprugom Jenny Boyd, pa je Weston izbačen iz benda 1974. Nakon toga objavio je nekoliko solističkih albuma i surađivao s glazbenicima kao što su Long John Baldry i Murray Head.

LONDON

Gitarist Rolling Stonesa Keith Richards obavio je lasersku operaciju oka i dobro se oporavlja, objavio je u subotu njegov glasnogovornik. Britanski mediji objavili su da je 68-godišnji Richards obavio taj zahvat jer mu je vid sve više slabio. Rolling Stonesi, jedan od najuspješnijih rock bendova u povijesti, proslavlja ove godine 50. obljetnicu osnutka.

NEW YORK

Sto godina nakon potonuća Titanica, više od 5.500 predmeta pronađenih na dnu oceana, među kojima su posuđe, dokumenti, odjeća i dijelovi legendarnog parobroda, ponudit će se na prodaju na dražbi koja će se 11. travnja održati u New Yorku, priopćila je u četvrtak dražbovna kuća Guerney's. Riječ je o "čuvanju povijesti" za buduće naraštaje, rekao je Arlen Ettinger, predsjednik dražbovne kuće na tiskovnoj konferenciji, istaknvuši da priča o Titanicu i danas "očarava" ljude. Svi predmeti koji će se ponuditi na dražbi, među njima i dio trupa težak 17 tona, tvrtka RMS Titanicizvukla je s dna oceana u osam ekspedicija koje je u zadnjih 25 godina organizirala na jugu Nove Zemlje, u Kanadi, na dubini od 3.800 metara gdje počivaju dva odvojena dijela olupine broda udaljena međusobno oko 600 metara. Vrijednost zbirke procjenjuje se na 189 milijuna dolara.

LOS ANGELES

Glumica iz filma "Prijatelji s povlasticama" ("Friends with Benefits"), Mila Kunis najnovija je slavna osoba koja će sudjelovati u Diorovoj reklamnoj kampanji, priopćila je ta francuska modna tvrtka. Kunis (28) će biti model za kolekciju ručnih torbica Miss Dior u reklamnoj kampanji za proljeće/ljeto 2012. koja u siječnju počinje diljem svijeta. Lijepa glumica rođena u Ukrajini pridružila se tako kolegici iz filma "Crni labud" Natalie Portman, dobitnici Oscara za tu ulogu, koja je zaštitno lice za miris Miss Dior Cherie, Charlize Theron koja reklamira Diorov miris J'adore i francuskoj glumici Marion Cotillard koja nosi ručne torbice Lady Dior. Theron i Cotillard su također nedavno dobile Oscar.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙