FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jurčić dobiva nasljednika

ZAGREB, 22. prosinca 2011. (Hina) - Nogometni klub Dinamo sutra bi trebao dobiti novog trenera koji će na klupi aktualnog hrvatskog prvaka nasljediti Krunu Jurčića smijenjenog 7. prosinca nakon utakmice s Lyonom.

Bit će to čak 14. trener Dinama od 2000. godine. U tom periodu 'modre' su vodili Ilija Lončarević, Marijan Vlak, Branko Ivanković i Krunoslav Jurčić u dva navrata, te Miroslav Blažević, Nikola Jurčević, Đuro Bago, Nenad Gračan, Zvjezdan Cvetković, Josip Kuže, Zvonimir Soldo, Velimir Zajec i Vahid Halilhodžić.

Ime novog trenera već se zna, ali izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić čuva njegovo ime kao najstrožu tajnu koju će priopćiti u petak, 23. prosinca, u 12 sati na konferenciji za novinare.

Novi trener neće, kao prijašnjih godina, voditi 'modre' na pripreme u Tursku već u Portugal gdje će sudjelovati i na jakom međunarodnom turniru. Pripreme Dinama trebale bi početi krajem siječnja ili početkom veljače 2012.

Modri se iz Portugala vraćaju 9. veljače, a prvenstvo se nastavlja 18. veljače utakmicom 18. kola u Maksimiru protiv Slaven Belupa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙