FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: među uhićenim policajcima PU-a i jedan načelnik

OSIJEK,19. prosinca, 2011.(Hina) - Tri policajca iz osječko-baranjske Policijske uprave (PU) uhićena su prošli tjedan u USKOK-ovoj akciji, među kojima je i načelnik policijske postaje, potvrdio je danas na konferenciji za novinare u osječkoj policiji Marko Ćaleta, glasnogovornik PU-a.

O pojedinostima, kako je rekao, ne može govoriti jer je to USKOK-ova akcija, ali je odbacio medijske napise po kojima je riječ o načelniku prometne policije u Osijeku te da su uhićenici, među ostalim, "stornirali" kaznene prometne prijave.

Ćaleta je samo rekao kako je riječ o kaznenim djelima zlouporabe položaja i ovlasti, primanja mita i krivotvorenja dokumenata.

Na konferencii za novinare Ćaleta je također izvijestio kako je 15-godišnja djevojka iz Beloga Manastira, koja je nestala prije nekoliko dana iz udomiteljske obitelji, pronađena u Osijeku te da je sve u redu.

Za uspješnu suradnju u prošloj godini više je redakcija, čiji su novinari svojim radom pridonijeli prevenciji ovisnosti i ostalim akcijama, dobilo je priznanje PU-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙