FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 16. prosinca

ZAGREB, 16. prosinca 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 16. prosinca koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Sjednica Vlade Republike Hrvatske (12,30 sati, Banski dvori).

ZAGREB - U Hrvatskoj matici iseljenika održat će se, u nazočnosti predsjednika Republike Ive Josipovića, 17. forum hrvatskih manjina, a tema skupa je "Hrvatske zajednice u europskim zemljama: mogućnosti ostvarivanja manjinskih prava u domicilnim državama". Nazočnima će se obratiti predsjednik Josipović, a još će sudjelovati predstavnici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Ministarstva kulture, Pravnog fakulteta, Fakulteta političkih znanosti te Instituta za migracije i narodnosti (11 sati, Hrvatska matica iseljenika, Trg Stjepana Radića 3).

ZAGREB - Predstavnici Ravnateljstva policije i zagrebačke Policijske uprave održat će konferenciju za novinare u povodu ovogodišnje akcije "Mir i dobro". Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) i ove godine provodi akciju "Mir i dobro" od 12. prosinca do 8. siječnja radi sprječavanja zlouporabe oružja, eksplozivnih tvari i ostalih ubojitih sredstva i povećanja sigurnosti građana u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana (10 sati, Policijska uprava zagrebačka, Matičina br. 4).

ZAGREB - Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić održat će konferencija za novinare na temu "Akti gradonačelnika" (10 sati, Gradska uprava, Trg Stjepana Radića 1, dvorana 372).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙